top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#101 SAP – ASICS en HuRis: Digitale HR-transformatie? Schoon je data op!


In aflevering 101 van de HR Podcast hebben we twee gasten: ⁠Fred van Wees⁠, Director HR Services & Total Rewards bij sportkledingbedrijf ASICS EMEA en ⁠Anne van Vugt⁠, Accountmanager en SAP SuccessFactors Consultant bij implementatiepartner HuRis. 

Anne en Fred vertellen over de implementatie van een nieuw HR-softwarepakket dat volgens hen maar voor een klein deel een technologieproject is. De adoptie van een systeem en het stroomlijnen van de HR-processen zijn in zo’n traject minstens zo belangrijk. Verder gaat Fred dieper in op de belangrijkste HR-uitdagingen van ASICS en welke kansen digitalisering hierbij biedt.


'In de voorbereiding veel tijd investeren, dat betaalt zich later dubbel en dwars terug'

Ook zoomen we in op de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), wat dit voor organisaties betekent en welke rol digitalisering hierbij kan spelen.En tot slot staan we stil bij het belang van een goede datahuishouding.







De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl, HR Academy en HR Praktijk en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify en Apple Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.



3 views0 comments

Comentários


bottom of page